Μπαλτίδης κατά Καλαϊτζίδη: Τελείωσε το παραμύθι με τους φουσκωτούς…

Ο Απόλλων Πόντου είναι στο χείλος του γκρεμού και η ανησυχία για το μέλλον του συλλόγου είναι διάχυτη.

Ο Τάκης Μπαλτίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για την κατάσταση στην ομάδα, αναφέρθηκε στην απάντηση της ΠΑΕ για την έξωση στην οποία έχει προχωρήσει, ενώ δε δίστασε να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου ήρθε μια απάντηση χθες το πρωί για το εξώδικο που κάναμε. Συγκινήθηκα… γιατί ζητάει 120.000 χιλιάδες γιατί όταν ανέλαβε έβαψε το γήπεδο και έκανε το χόρτο να παίξει. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Κάνει λάθος ο κύριος. Εκεί που ζαλίστηκα περισσότερο είναι ότι χθες βράδυ εμφανίστηκαν οι γνωστοί φουσκωτοί στο γήπεδο και απειλούσαν τον κόσμο. Είναι πάγια τακτική του Καλαϊτζίδη. Έχω να τους πω ότι δεν μπορεί να τους απειλήσει όσο θα είμαι εγώ εκεί. Είμαστε οικογένεια εμείς με τα παιδιά αυτά.

Εσύ τώρα που θα φύγεις δεν θα περάσεις ποτέ. Εγώ πληρώνω 400 ευρώ στη ΔΕΗ για να παίζει αυτός και έχω απλήρωτο το δικό μου. Καλαϊτζίδη τα έβαλες με τον Μπαλτίδη. Έχω ετοιμάσει και φεύγουν έγγραφα στην ασφάλεια και στη δίωξη για τους φουσκωτούς, οι οποίοι δεν θα μπορούν να πλησιάσουν το γήπεδο. Τελείωσε το παραμύθι με τους φουσκωτούς. Εάν τολμήσεις να πειράξεις τα παιδιά θα σε στείλω στην Αφρική. Τη Δευτέρα θα κάνω ανακοινώσεις που θα πέσουν τα τσιμέντα.

Το ποιος είναι νόμιμος και ποιος παράνομος θα το αποδείξω τη Δευτέρα. Εμένα, την οικογένεια και τα παιδιά του Απόλλωνα εάν μας πειράξει θα φωνάξει βοήθεια και θα φωνάξει με δύναμη. Εγώ προειδοποιώ. Εγώ δεν έκανα καμία πλαστή ενημερότητα και να μην ξεχάσεις ότι έχουμε και θάνατο στο γήπεδο επί των ημερών του.

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα παίξει την Κυριακή και εάν παίξει θα είναι η τελευταία του φορά στο γήπεδο. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει; Μαζεύει παιδάκια και εκεί που τρώγαμε τέσσερα τώρα να τρώμε 14; Εγώ είμαι παράγοντας. Μπορεί να μου έχουν πει πολλά αλλά κανείς δεν είπε ότι είμαι κακός παράγοντας. Τον παρέδωσα τον Απόλλωνα χωρίς χρέη και δυνατό»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις