Με πάθος για τη νίκη στην Τσαριτσάνη ο Διαγόρας (pregame)

Δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Διαγόρας Στεφανοβικείου. Οι δύο ομάδες «μάχονται» για την παραμονή στην κατηγορία και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Διαγόρας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.
Ωστόσο, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Διαγόρας θα έχει απουσίες. Πέραν των μόνιμα απόντων Πρασσά και Καραμανλή, «νοκ άουτ» έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Δίντσης. Ο Κυριάκος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά θα είναι στην αποστολή. Επίσης, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των προερχόμενων από τραυματισμό Μπλέντι και Σπαθή. Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος θα τους περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Λάιος, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Κ. Καραπλιάγγος, Ντάφος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Καλύβας, Ζιάκας, Αναστασίου.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, με βοηθούς τους Θωμά Βογδόπουλο και Θόδωρο Παπαδόπουλο. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ ο παρατηρητής τους Πλάτων Μποζατζίδης είναι της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις