Πάλεψε, αλλά έχασε με 0-2 από Πιερικό ο Διαγόρας

Εξ αρχής ο Διαγόρας είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο Πιερικό στο Στεφανοβίκειο, με τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου να προσπαθούν για το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Τελικά η προσπάθειά τους δεν απέφερε καρπούς, καθώς ο Διαγόρας ηττήθηκε με 0-2.
Ο Διαγόρας αγωνίστηκε χωρίς τους Σπαθή, Γιαουπλάρι, Κουβελά και Καλύβα, ωστόσο, κοίταξε στα μάτια τον Πιερικό και θα μπορούσε να είχε πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να κλείνουν τους διαδρόμους στου παίκτες του Πιερικού και να μην απειλούνται ιδιαίτερα.
Στην επανάληψη η ομάδα της Κατερίνης άνοιξε το σκορ στο 53’. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σιδηρόπουλος, θεώρησε πως ο Δίντσης σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και καταλόγισε πέναλτι. Ο Χαρτσιάς το εκτέλεσε εύστοχα, γράφοντας το 0-1.
Ο Διαγόρας στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει και ο Πιερικός σε μια αντεπίθεση στο 86’ πέτυχε δεύτερο τέρμα με τον έμπειρο Μίμη Μπενίσκο, «κλειδώνοντας» τη νίκη, γράφοντας το τελικό 0-2.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας).
Βοηθοί: Δεμερτζής, Ταγκαλίδης (Πέλλας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Λάιος, Βουραζέρης, Δίντσης, Αλεξίου, Ζενούνης, Αναστασίου, Αλαμάνης (61’ Ζιάκας), Κυριάκος (85’ Τανός), Μπλέντι.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χαρτσιάς, Καρτσαμπάς, Τακίδης, Ιβανίδης, Νίκιτς, Σαχινίδης, Κριεμάντι, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος, Μηλιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις