Λ. Βόκολος: Αυτή η εικόνα αρμόζει στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Ιεράπετρα και τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του δήλωσε τα εξής:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, μιας και προερχόμασταν από μια ήττα που πραγματικά δεν αρμόζει ούτε στην ομάδα μας, ούτε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε.

Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πάρα πολύ δύσκολη, είναι συμπαγής και είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να τη διασπάσεις.

Κάναμε μια καλή νίκη πραγματικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτοί κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι κάθε νίκη και κάθε ήττα διαρκεί 24 ώρες, από την επόμενη μέρα και μετά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια που πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παρουσιάζουμε την εικόνα που αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Καλή συνέχεια στην Ιεράπετρα και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία που είχαμε αυτές τις δύο μέρες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις