Χωρίς Μακρυδημήτρη ο Ιάλυσος με Ολυμπιακός Βόλου

Με την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής της Football League, ο ΓΑΣ Ιάλυσος παραμένει μέσα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, βρισκόμενος στην 12η θέση του πίνακα, με 17 βαθμούς στην συλλογή του.

Οι «τοξοβόλοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Ένωση Ασπροπύργου και τέσσερις από το Αιγάλεω και τον Θεσπρωτό που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με τα περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, να έχουν στενέψει δραματικά.

Οι «ερυθροκίτρινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό Νικαίας (2-2) και την εκτός έδρας ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα (3-1), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν έξω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Επομένως, όλες οι αναμετρήσεις έως το τέλος τους πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την εντός έδρας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι αποφασιστικής σημασίας, προκειμένου οι «τοξοβόλοι» να κατακτήσουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, έτσι ώστε να… σώσουν την παρτίδα.

Συγκεκριμένα, έως το τέλος του πρωταθλήματος ο ΓΑΣ Ιάλυσος καλείται να δώσει τρία παιχνίδια στο «Οικονομίδειο» και τέσσερις αναμετρήσεις εκτός έδρας.

Αναλυτικά:
-20η αγωνιστική, εντός έδρας με Ολυμπιακό Βόλου.
-21η αγωνιστική, εκτός έδρας με Π.Ο. Τρίγλιας.
-22η αγωνιστική, εκτός έδρας με Α.Ο. Καβάλας.
– 23η αγωνιστική, εντός έδρας με Ένωση Ασπροπύργου
-24 αγωνιστική, εκτός έδρας με Βέροια
-25η αγωνιστική, εντός έδρας με Α.Ο. Τρίκαλα.
-26η αγωνιστική, εκτός έδρας με Θεσπρωτό.

Οι «τοξοβόλοι» θέλουν το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου να επιστρέψουν στα «τρίποντα», έτσι ώστε να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για την παραμονή στην Football League.

Στα αγωνιστικά
Στον Ιάλυσο συνεχίζεται η προετοιμασία για το εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και την Παρασκευή.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Βαγγέλη Χοσάδα είναι ο τιμωρημένος Διονύσης Μακρυδημήτρης που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα ο Γιάννης Γιώργου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Καβάλας.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις