Με πάθος για το “τρίποντο” κόντρα στον Ιάλυσο ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 14.00 στο «Οικονομίδειο» τον Ιάλυσο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από δύο σερί νίκες και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, σ’ έναν όχι καλό αγωνιστικό χώρο, που δεν ευνοεί τις τεχνικές ομάδες.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες στη Ρόδο, καθώς προπονήθηκαν σε γήπεδο του νησιού, με τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου να αντιμετωπίζουν τη σημερινή αναμέτρηση με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αντώνη Τσιάρα και Νίκου Μπουτζίκου, οι οποίοι εκτίουν την ποινή τους, λόγω καρτών. Επίσης, στο Βόλο έμεινε ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, υποβάλλεται σε θεραπεία και θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες. Πράγμα που σημαίνει, πως θα χάσει σίγουρα και το ντέρμπι με τη Νίκη την επόμενη αγωνιστική. Ο Μανώλης Φαζός ταλαιπωρείται από ίωση, γεγονός που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στη Ρόδο, με τον Ολυμπιακό να στερείται των υπηρεσιών ενός πολύ έμπειρου κεντρικού αμυντικού.
Οι 17 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Ρόδο είναι οι Γιδόπουλος, Γραικός, Σκοπελίτης, Βοσνακίδης, Μητρόπουλος, Ράντι, Βασιλούδης, Κουτσιανικούλης, Κέρη, Τσίτας, Μακρυωνίτης, Ρόκας, Κόλα, Ναβαλόν, Παπαϊωάννου, Κλεμέντε και Μπακουλάτι.

Χωρίς Μακρυδημήτρη ο Ιάλυσος
Ο Ιάλυσος με 17 βαθμούς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και το σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως «τελικός» για τους παίκτες του Νίκου Παντέλη. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα την περασμένη Τετάρτη και σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ιάλυσου.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Διονύση Μακρυδημήτρη (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και αυτός στον Ολυμπιακό), που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Σφυρίζει» Ο Μαυρίδης
O Θωμάς Μαυρίδης από την Ένωση Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ιάλυσος-Ολυμπιακός Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Χρηστάκος και Χρήστος Κορώνας από την Ένωση Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης. Παρατηρητής θα είναι ο Σοφιανός Μαράνος από την ΕΠΣ Αθηνών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις