Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Ήττα σοκ για τον Σαρακηνό σήμερα το απόγευμα στο Βασδέκειο. Ηττήθηκε με 1-3 από την Ακρόπολη και κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή, αν αύριο νικήσουν Δήμητρα και Ρήγας. Η πρώτη υποδέχεται τον Τοξότη, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Δάφνη.
Ο Σαρακηνός προηγήθηκε με τον Σούμα Αλ Χασάν στο 5’, ωστόσο, η Ακρόπολη στη συνέχεια αντέδρασε και ισοφάρισε με πέναλτι του Παγώνη στο 17’. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ ο Μάριος Φουρκιώτης με κεφαλιά έγραψε το 1-2, ενώ η «χαριστική βολή» για τον Σαρακηνό ήρθε στο 87’ επίσης από τον Φουρκιώτη.
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Αίας νίκησε με 1-0 την Αγία Άννα με 1-0 με κεφαλιά του Μπιρτσάι στο 47’. Η ομάδα της Σούρπης με 40 βαθμούς ανέβηκε στη 2η θέση, μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο.
Στη Β’ κατηγορία στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής Σκόπελος και Α.Κ. Νίκης ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Για την Γ’ τοπική κατηγορία ο Α.Σ. Δημητριάς επικράτησε με 2-0 του Άθλου εκτός έδρας. Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα και στις τρεις τοπικές κατηγορίες ήταν τα εξής:

Α’ Κατηγορία
Σαρακηνός-Ακρόπολη 1-3
Αίας-Αγία Άννα 1-0

Β’ κατηγορία
Σκόπελος-Α.Κ. Νίκης 2-2

Γ’ κατηγορία
Άθλος-Δημητριάς 0-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις