Πέρασε “άερας” από την Οιχαλία ο Γ.Σ. Αλμυρού

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Διγενή στο γήπεδο της Οιχαλίας σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Σ’ ένα ματς καθοριστικής σημασίας οι «κυανόλευκοι» παίζοντας χωρίς τους Δερμιτζάκη και Ζαφειρίδη, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, από μια ομάδα που παλεύει και αυτή για την παραμονή.
Στο 12’ ο Βουρδάκης με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Αλμυρό. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το παιχνίδι και στο 83’ έφτασαν στο 0-2 με προβολή του Ηλιόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89’ με σουτ έκλεισε το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ψωμιάδης, Δ. Τεντολούρης (58’ Διβανές), Αυγουστάτος, Γούτσιος, Μωραΐτης, Σταμέκος, Ε. Αλεξίου (88’ Κερασιώτης), Μανώλης, Α. Τεντολούρης, Δ. Αλεξίου (66’ Λαγαδινός), Κοντογιώργος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Στογιανίδης, Λάμπος, Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασιώτης (86’ Αΐδης), Βουρδάκης (70’ Δήμος), Καναβός, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Ηλιόπουλος (90’ Νικογιάννης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις