Πρόβλημα με Μητρόπουλο στον Ολυμπιακό Βόλου

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τη Νίκη. Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γκενάτι Ξενοδόχοφ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Θυμίζουμε, πως ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και ίσως είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια την επόμενη αγωνιστική. Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι άρρωστος και χθες δεν προπονήθηκε με την ομάδα. Σήμερα θα φανεί αν ο έμπειρος μέσος είναι σε θέση να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι, πως θα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τους Αντώνη Τσιάρα, Νίκο Μπουτζίκο και Μανώλη Φαζό, τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές που η απουσία τους ήταν αισθητή στη Ρόδο στο ματς με τον Ιάλυσο. Όλοι τους αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.
Σήμερα η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται με προπόνηση στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη των Austrian Boys αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην προπόνηση, προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα και να ζητήσουν από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο αυριανό ντέρμπι, στοχεύοντας αποκλειστικά στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις