Αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β. ενόψει Ιωνικού

Η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νίκαια απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ιωνικός προέρχεται από ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα στη Ρόδο και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς από πίσω του υπάρχουν ομάδα που καραδοκούν (Βέροια, Ιεράπετρα, Νίκη) και θέλουν να βρεθούν στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Ηλίας Σολάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τη Νίκη με δύο κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει (θα εκτίσει ποινή της μιας αγωνιστικής), ενώ ο Νίκος Μπουτζίκος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο τερματοφύλακας Γκενάτι Ξενοδόχοφ, ο οποίος ως γνωστόν, είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.
Ο Παύλος Μητρόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα, καθώς δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τη Νίκη (ταλαιπωρήθηκε από ίωση).
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, από τη στιγμή που στον αγώνα με τον Ιάλυσο και στο ντέρμπι με τη Νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» απέσπασαν μόλις ένα βαθμό και υποχώρησαν στην 8η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις