Κρουθ: Μας έλειψε η συγκέντρωση

Ο Άλεξ Κρουθ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Τρίγλια. Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως χάνοντας βαθμούς μ’ αυτόν τον τρόπο, η ομάδα δεν μπορεί να παλέψει για έναν μεγαλύτερο στόχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρουθ όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Στον τελευταίο κύκλο του παιχνιδιού παθαίνουμε πάλι το ίδιο, χάνουμε πάλι δύο πολύτιμους βαθμούς. Κάνουμε την ερώτηση στον εαυτό μας: γιατί χάνουμε για τρίτη φορά βαθμούς στα τελευταία λεπτά; Έτσι δεν μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία του ανταγωνισμού για κάτι πιο μεγάλο που θέλουμε. Συνέβη και σήμερα. Δεν παίξαμε καλά αλλά καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ. Όταν έχουμε δύο γκολ διαφορά πρέπει να τελειώνουμε το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό.

Η κριτική που πρέπει να κάνουμε μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι για να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε άμεσα. Μένουν τέσσερις αγώνες και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για ποιους λόγους η ομάδα χάνει πολύτιμους βαθμούς στο τέλος των αγώνων: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και περισσότερο συγκεντρωμένοι για να τελειώνουμε τον αγώνα. Μας λείπει η συγκέντρωση»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις