Κόντρα στον Παναθηναϊκό σήμερα ο Βόλος (pregame)

Στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αγωνίζεται σήμερα στις 19.00 ο Βόλος, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, τελευταία της κανονικής περιόδου. Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν, σε πρώτη φάση, να κάνουν μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο και στη συνέχεια, αν είναι δυνατόν, να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ντεμπούτο στον πάγκο του Βόλου θα κάνει σήμερα ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα ανέλαβε πρώτος προπονητής, μετά τη λύση της συνεργασίας της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Ισπανό τεχνικό Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος, ως προπονητής, είναι λάτρης της πειθαρχίας, ξέρει να προετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του πριν από τα παιχνίδια και το ίδιο φρόντισε να κάνει και ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που επιδιώκει να περάσει στους ποδοσφαιριστές είναι, πως θα πρέπει να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, να αγωνιστούν με πάθος, να πιέσουν σε όλους τους χώρους του γηπέδου και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο στο παιχνίδι.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Οι 19 παίκτες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Κανταμούρο, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Λύρατζης, Μουνίθ, Κάσες.
Τιμωρημένος είναι ο Βασίλης Μάντζης, με τον έμπειρο επιθετικό να εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Επίσης τιμωρημένος είναι ο Ισπανός Τσίκα. Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ενώ εκτός έμεινε και ο Τσοκάνης, λόγω αδιαθεσίας.

«Σφυρίζει» ο Βάτσιος στο ΟΑΚΑ
Ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί θα είναι οι Μιχάλης Παπαδάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου και Θεόδωρος Αϊναλής από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική. Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR ο Κώστας Νικολαΐδης, επίσης από την Μακεδονία. Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις