Νίκη παραμονής για το Αιγάλεω, 1-0 τον Θεσπρωτό

Το Αιγάλεω επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Θεσπρωτού για την 23η αγωνιστική της Football League.

Στο 5’ ωραία προσπάθεια του Ντάλα Κόστα και σουτ, με τον Σικαλιά να διώχνει δύσκολα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καπός έπιασε την κεφαλιά-πάσα προς τον Τσιλιγκίρη, ο τελευταίος έπιασε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Κίναλη. Φοβερή φάση στο 42’ για τους γηπεδούχος. Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεση το φάουλ από τα αριστερά, ο Κίναλης σε πρώτο χρόνο έδιωξε δύσκολα, στην επαναφορά ο Παπανικόλας έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι με τον γκολκίπερ του Θεσπρωτού να αποκρούει εκ νέου.

Στο 44’ το Σίτι έκανε το 1-0 με τον Μαχαίρα. Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ, μεταξύ κέντρου και εκτός περιοχής, ο Μαχαίρας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά από το σημείο της μικρής περιοχής και έγραψε το 1-0.

Το Αιγάλεω απείλησε στο 78’ όταν ο Φαρινόλα στρώνει ωραία από θέση μέσα δεξιά στον Καπό, ο τελευταίος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, πάνω από την εστία του Κίναλη. Στο 90+4′ αποβλήθηκε ο Λάμπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

H ομάδα του Θωμά Γράφα κράτησε μέχρι το φινάλε το 1-0 και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί του Θεσπρωτού ενόψει της συνέχειας στη Football League.

Συνθέσεις:

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (66’ Ιωαννίδης), Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Τσιλιγκίρης, Μαχαίρας (72’ Λάμπρου), Καπός, Σταματάκης, Γουερέ (50’ Φαρινόλα)

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Δημήτρουλας (80’ Βουκομάνοβιτς), Σερβιλάκης, Καρβούνης, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Ευθυμίου, Κωνσταντίνου (68’ Κολλάς), Ντάλα Κόστα, Μπίκας, Καζβιρόπουλος (87′ Μπατάτα).

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις