“Καίγεται” για νίκη με Λαμία ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό για το σημερινό (24/10) παιχνίδι με τη Λαμία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16.00 στο ΕΑΚ του Βόλου, για την 5η αγωνιστική της Football League. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που θα παίξουν ανοιχτά με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Για τους «ερυθρόλευκους» αυτό είναι…

…το δεύτερο φετινό παιχνίδι στο Βόλο, για το πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο».
Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ τις τελευταίες μέρες πάνω στον τομέα της τακτικής, που έχει να κάνει με την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και την αμυντική λειτουργία, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο σημερινό παιχνίδι, να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και παράλληλα, αν είναι δυνατόν, να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Είναι, πάντως, θετικό το γεγονός για τον Ολυμπιακό ότι τη Λαμία τη γνωρίζει πολύ καλά ο Σούλης Παπαδόπουλος, καθώς μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, χωρίς να προκύπτουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Η τεχνική ηγεσία σ’ ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Ντιέγκο Λεόν συνεχίζει τη θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, με την επιστροφή του να υπολογίζεται μέσα στο Νοέμβριο. Τραυματίας είναι και ο Σπύρος Γκουγκούδης, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του μετά από 15 περίπου μέρες. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και αν όλα πάνε καλά και δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι την ομάδα από το παιχνίδι με τη Λάρισα.
Το ευχάριστο είναι πως ο Έρικ Γουόρντεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς ο Γκανέζος γυμνάζεται τις τελευταίες μέρες κανονικά, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει να τον ρίξει στο ματς, στη θέση του νεαρού Κώστα Αλαμάνη, ενώ «παίζεται» μία θέση στην αριστερή πτέρυγα, την οποία διεκδικούν οι Τσιλιγκίρης και Μοράν. Από εκεί και πέρα, ο Στρατηλάτης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ντάσιος, Αρβανίτης, Καραμανλής και Μπουτζίκος. Οι Τσιάτσιος και Φερνάντες θα αγωνιστούν στον άξονα, ο Νικολιάς στη δεξιά πλευρά ως μεσοεπιθετικός, με τον Ντεπέτρις να παίζει πίσω από τον φορ, που θα είναι ο Γουόρντεν, σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Νικολόπουλος, Νάστος, Αλαμάνης, Πολύζος και Ζέρης. Εκτός έμειναν πέρα από τους τραυματίες Διαμαντόπουλο, Λεόν, Γκουγκούδη και οι Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Χρυσοστομίδης, Καρράς και Κεσίδης.

Η Λαμία
Στο Βόλο βρίσκεται από χθες η αποστολή της Λαμίας για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Λαμίας, Γιώργος Βαζάκας, δεν συμπεριέλαβε στην 20άδα τους τραυματίες Σερζίνιο, Καραγιάννη και τους Αλεξίου, Τσιλούλη, Πάππο, Αντωνίου. Αντίθετα, ο Λεάντρο εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ρίζος, Γκίνης, Ζουλιώτης, Καλαϊτζίδης, Τσαμούρης, Κοντέων, Τσόπελας, Λεάντρο, Τόσκας, Κοτσώνης, Αντωνίου, Σιλιγαρδάκης, Νατσιόπουλος, Ν’ Γκουέμ, Τζόκιτς, Καραλής, Πίντο, Τριανταφυλλάκος, Καλλέργης και Νεόφυτος.

Διαιτητής: Σημαιάκης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κύφος (ΕΠΣ Πιερίας), Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
4ος διαιτητής: Συμεωνίδης (ΕΠΣ Πιερίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις