Παπαδόπουλος: Δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεφύγει το παιχνίδι

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε, ο Σούλης Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εντός έδρας νίκης της ομάδας του με 1-0 απέναντι στη Λαμία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και από την αντίδραση τους μετά το γκολ που πέτυχαν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Ήταν το δεύτερο δικό μου παιχνίδι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και το πρώτο εδώ μέσα. Στον Αχαρναϊκό είχα πει ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος για 86 λεπτά και σχεδόν απογοητευμένος για τα τελευταία 4-5 λεπτά για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα μας μετά το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο προήλθε από μια στημένη φάση. Δεν μας είχαν δημιουργήσει σε αυτό το παιχνίδι καμία φάση. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για εμένα πρέπει να κάνεις επιθετική άμυνα, να κρατάς πολύ μακριά τους αντιπάλους και συγχρόνως να είσαι κι εσύ επικίνδυνος. Σήμερα, παρόλο που ήμασταν πιο καλοί από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και στα 85 λεπτά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα τελευταία 4-5 λεπτά, με τον τρόπο που αντιδράσαμε στις μεγάλες μπαλιές που έκανε η Λαμία με τα πολλά δυνατά παιδιά που έχει. Ξέραμε ότι στο τέλος θα μπορούσε η μπάλα να σκάσει μέσα στην περιοχή μας και σε συνδυασμό με την ισοφάριση που δεχθήκαμε στο τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού, θα μπορούσαμε να το είχαμε πληρώσει. Μου άρεσε πάρα πολύ, έτσι όπως αντέδρασαν τα παιδιά, γιατί η Β΄ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος μας περίμενε στην άμυνα του, έτσι όπως τον είχαμε διαβάσει καλά. Νομίζω ότι μπήκαμε πολλές φορές μέσα στην περιοχή (σσ της Λαμίας), αλλά μας έλλειπε το καθαρό μυαλό. Θα μπορούσαμε με μια καλή πάσα, να πετύχουμε ένα γκολ και να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος βγήκε λίγο πιο ψηλά. Εμείς προσπαθήσαμε να τους ανοίξουμε και έτσι ήρθε το γκολ. Είχαν γίνει άλλες 2-3 φάσεις από παράλληλες σέντρες πιο μπροστά, πριν βάλουμε το γκολ. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεφύγει το παιχνίδι με τίποτα. Η Λαμία έκανε ένα σουτ, αν θυμάμαι καλά στο 94΄, αλλά αν το τρώγαμε κι αυτό, δεν θα έπρεπε να συζητάμε για ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας.

Για εμένα οι παίκτες της Λαμίας είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πάρα πολύ καλά παιδιά. Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα, έστω και για λίγο μαζί τους. Όταν χάνεις, κατεβάζεις το κεφάλι και δεν λες κουβέντα. Εγώ έχασα ένα παιχνίδι στη Λάρισα, κατέβασα το κεφάλι και σηκώθηκα και έφυγα. Να ξέρετε, ότι ένας λόγος που έφυγα από τη Λαμία ήταν τα ταξίδια. Δεν γίνεται να φεύγει η ομάδα και να πηγαίνει αυθημερόν στην Κρήτη με καράβια. Εγώ σέβομαι τους ποδοσφαιριστές. Αν είναι κάποια στιγμή να φύγει κάποιος, καλύτερα να φύγει ο προπονητής. Δεν είναι για τον Γιώργο (σσ τον Βαζάκα) αυτό, αλλά είναι ένας από τους πάρα πολύ σοβαρούς λόγους. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, έτσι όπως ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές πράγματα, έτσι πρέπει και να τους δίνουμε. Δεν είναι τσουβάλια».

Για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό: «Ήμουν ενθουσιασμένος, γιατί ήμασταν τρεις μέρες μαζί με τα παιδιά. Στο ποδόσφαιρο ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λάρισα. Σίγουρα κάθε νίκη είναι σημαντική. Έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Μακάρι να κάναμε το ίδιο και στον Αχαρναϊκό, θα είχαμε άλλους δύο πόντους».

Γι αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Με τον καιρό θα παίζουμε ακόμα καλύτερα. Ο κόσμος έβλεπε ότι η ομάδα θα έβαζε το γκολ. Φαινόταν έτσι όπως έπαιζε».

Για τον Μοράν: «Κάποιοι παίκτες που δεν έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας, πρέπει να τους μιλήσεις. Του είχα μιλήσει, όπως και στον Αχαρναϊκό. Του είχα πει ότι θα έμενε λίγο έξω, ώστε όταν μπαίνει μέσα να φαίνεται η διαφορά. Τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους. Είναι καλά παιδιά και καλοί παίκτες. Πρέπει να τους βάλουμε και στο πνεύμα της ομάδος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις