Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Β. καταγγέλλει παραβίαση απαγόρευσης χρήσης του γηπέδου της Άλλης Μεριάς

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία καταγγέλλει ότι άτομα που δεν έχουν σχέση με τον σύλλογο, παραβιάζουν την εντολή απαγόρευσης χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και εισέρχονται παράνομα στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Άλλη Μεριά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σεβόμενη τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών για αναστολή της δραστηριότητας των αθλητικών συλλόγων όπως και της Δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων προέβη στην διακοπή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου και στο κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων άθλησης που χρησιμοποιεί.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι άτομα που δεν έχουν σχέση με τον σύλλογο μας παραβιάζουν την εντολή απαγόρευσης της χρήσης των εγκαταστάσεων και παράνομα εισέρχονται, όχι φυσικά από την κύρια είσοδο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Άλλη Μεριά.
Καλούμε όσους παρανομούν και παραβιάζουν τις αποφάσεις της Πολιτείας, να τις σεβαστούν, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προβούμε σε καταγγελία στις Αστυνομικές αρχές προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος».