Ζαχαρόπουλος «Κόσμος και κ. Πρασσάς πάντα δίπλα μας»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Μαύρης Θύελλας Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για την τοπική μας ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας τονίζει τα εξής: «Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και όλοι πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά, από ότι συνέβη τελικά. Τα αρνητικά είναι πάρα πολλά αλλά καλό θα είναι να εστιάσουμε και σε κάποια θετικά που βγήκαν.

Όπως ο Πρόεδρος ο κ. Πρασσάς που είναι πάντα δίπλα μας, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς πίστευε σε εμάς και μας στήριζε καλώς η κακώς και φυσικά τον κόσμο που μας ακολούθησε παντού και κράτησε την ομάδα για μία ακόμη χρονιά ψηλά. Αυτές είναι ίσως δύο νίκες που αν αξιοποιηθούν θα έχουν μεγάλο όφελος για την ομάδα μας σε σχέση με την βαθμολογία μας, αυτός ο πρόεδρος και ο κόσμος δηλαδή.

Τώρα, εάν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, περιμένουμε ενημέρωση αλλά προέχει η υγεία μας και αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές ακολουθούμε το πρόγραμμα εκγύμνασης που μας έδωσαν οι προπονητές μας για να είμαστε όσον το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε πάλι.

Υγεία σε όλον τον κόσμο και θετική ενέργεια που είναι το σημαντικό και πρέπει να έχουμε πάντα, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κάτι τελευταίο, εάν όλοι αλλάξουμε τρόπο σκέψης και επικοινωνίας και βάλουμε μπροστά την λέξη ηθική τότε υπάρχει ελπίδα για το ποδόσφαιρο».