Πρέμιερ Λιγκ: Εννιά ομάδες θέλουν να τελειώσει η σεζόν στις 30 Ιουνίου

Άγνωστο είναι το εάν θα συνεχιστεί η φετινή κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη και οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί.

Δημοσίευμα της «Mirror» υποστηρίζει ότι αρκετές είναι οι ομάδες πια που θέλουν να τελειώσει η σεζόν στις 30 Ιουνίου. Για την ακρίβεια, σε αυτό έχουν συμφωνήσει εννιά κλαμπ χωρίς να αναφέρει ποια είναι αυτά. Θα το παρουσιάσουν, μάλιστα, στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (17/4).

Η επιθυμία των εννιά ομάδων είναι να μπορέσει να συμπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται η σεζόν. Όλες οι ομάδες έχουν εννιά ματς να δώσουν εκτός των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, που έχουν και το μεταξύ τους.

Αυτό που έχουν σκεφτεί τα συγκεκριμένα κλαμπ είναι να μη διεξαχθούν τα μη αναγκαία παιχνίδια. Να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ και να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις του Champions League και το ποιοι θα υποβιβαστούν.

Ο στόχος είναι να έχουν τελειώσει τα πάντα έως τις 30 Ιουνίου και ο λόγος είναι απλός. Τότε λήγουν τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν ομάδες, λοιπόν, που δεν θέλουν να μπουν σε κάποια διαδικασία τροποποίησης. Το ίδιο ισχύει και για εμπορικές συμφωνίες που έχουν κάνει. Αναμφίβολα πρόκειται για μία… ιδιαίτερη πρόταση, όπως φυσικά είναι και οι εποχές που ζούμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις