«Κανένα θέμα αναδιάρθρωσης προς το παρόν»

Ο πρόεδρος της Super League 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος τοποθετήθηκε για το ζήτημα της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων, αλλά και για την φημολογούμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο αθλητικό σάιτ trikalascore.gr

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε αρχικά για το θέμα της αναδιάρθρωσης:

«Προς το παρόν δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα πως θα μπορούσαμε να μιλάμε τώρα για αναδιάρθρωση», για να προσθέσει εν συνεχεία: «Εάν πάντως τα play off της Superleague1 ξεκινήσουν κανονικά, θα πρέπει τότε να αποκλειστεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης».

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων: «Είναι κάτι που ουδείς γνωρίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στις ομάδες υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αύριο έχουμε συνέλευση και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων της SL2/FL. Εκτιμώ πάντως ότι δεν πρόκειται να ξέρουμε αν θα έχουμε φέτος ξανά μπάλα πριν τα τέλη Μαΐου. Μέχρι τότε ενδέχεται να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις όπως θα γίνει και με τη SL1 και παράλληλα θα περιμένουμε τις εξελίξεις».