Τη Δευτέρα αποφασίζουν για διακοπή ή συνέχεια σε SL2 και Football League

Νέα τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα (4/5) σε Superleague 2 και Football League σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, όπου θα αποφασίσουν για τη συνέχεια ή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 14:00 για τις ομάδες της 2ης και 3ης κατηγορίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι ομάδες θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της φετινής σεζόν, το αν δηλαδή θα μπει οριστικό “λουκέτο” ή θα συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Εφόσον τελικά αποφασιστεί να… κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι, ακολούθως θα απευθυνθούν στον υφυπουργό Αθλητισμού, ώστε μέσω των αρμόδιων φορέων, να δοθεί το τελικό “ok” για το αν είναι ασφαλές να επιστρέψουν και οι ομάδες της SL2/FL στις προπονήσεις (ανά γκρουπ), όπως εκείνες της μεγάλης κατηγορίας. Κι αυτό γιατί υπάρχουν επιφυλάξεις για την ασφάλεια παικτών και προπονητών, αφού οι υλικοτεχνικές υποδομές στις δύο χαμηλότερες κατηγορίες δεν είναι ίδιες με εκείνες των ομάδων της Superleague.