Το πλάνο για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ

Η προσπάθεια επανέναρξης του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική ευθεία της. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι αύριο Παρασκευή η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ θα στείλει στη Σούπερ Λιγκ τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού.

Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας, παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί, οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ θα ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18 Μάϊου) υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο των στελεχών της Σούπερ Λιγκ είναι το εξής: α) επανεκκίνηση των πλέι οφ και των πλέι άουτ από τις 7 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις β) λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου γ) ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων δ) έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις