Το “πράσινο φως” για ομαδικές προπονήσεις περιμένουν και στο Βόλο

Εν αναμονή της απόφασης της Σούπερ Λιγκ, η οποία θα παρθεί την προσεχή Δευτέρα από το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης, βρίσκονται στην ΠΑΕ Βόλος, όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν καθημερινά τις προπονήσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Οι προπονήσεις γίνονται τόσο το Πανθεσσαλικό στάδιο, όσο και στο ΕΑΚ. Εφόσον οι ομάδες πάρουν την απόφαση για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, η πιθανή ημερομηνία για την έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ είναι η 7η Ιουνίου. Μέχρι τότε οι ομάδες θα προπονούνται σε καθημερινή βάση και θα περιμένουν νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, για το πότε θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις. Θα είναι το επόμενο βήμα για να δοθεί το «πράσινο» φως για να ξεκινήσουν οι αγώνες.
Όλοι οι παίκτες του Βόλου έχουν υποβληθεί, ως γνωστόν, σε τεστ κορωνοϊού, όλα ήταν αρνητικά, με τους ποδοσφαιριστές να είναι προσεκτικοί και να τηρούν όλα τα μέτρα. Αξίζει να αναφέρουμε, πως τα τεστ κυμαίνονται στα 60-70 ευρώ και θα χρειαστεί οι ομάδες να κάνουν τουλάχιστον ένα ακόμη τεστ πριν τις ομαδικές προπονήσεις, αλλά και ένα πριν την έναρξη των αγώνων.

Σήμερα Σάββατο οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ αύριο Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις