Πάτσης: “Ο Μπέος μου ζήτησε να χάσουμε”

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ ήταν το βράδυ της Δευτέρας (02/11) ο πρώην ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Αχιλλέας Μπέος προ διετίας του είχε ζητήσει να… χάσουν, ενώ δήλωσε πως ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου. Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Πάτσης είπε για τον δήμαρχο Βόλου:…

«Είδα ένα βίντεο με τον κύριο Μπέο που εμπλέκει τον Παναθηναϊκό, δικαστικούς παράγοντες, τον εισαγγελέα κύριο Πούλιο και χρησιμοποιεί ως απόδειξη ότι ο κύριος Πούλιος έχει ένα εισιτήριο διαρκείας στον Παναθηναϊκό και εξ αντανακλάσεως γνώρισε την οικογένεια του Παναθηναϊκού και από εκεί επηρεάστηκε.
Προσπαθεί να κάνει ένα κούμπωμα από ένα εισιτήριο διαρκείας για να «χτυπήσει» τον κύριο Μαρινάκη που απαλλάχθηκε και προσπαθεί να βρει μία σύνδεση. Δεν λέει, όμως για τον εαυτό του. Ό,τι αν το πηγαίναμε με τον ίδιο τρόπο αυτός αυτή τη στιγμή είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Μπέος όταν αφορά τους άλλους είναι λαλίστατος και μπορεί να εμπλέξει τους πάντες και τα πάντα βρίσκοντας ένα εισιτήριο διαρκείας του Παναθηναϊκού. Μιλά για προσωπικότητες μόνο και μόνο γιατί έχει εμπάθεια εναντίον του κυρίου Μαρινάκη. Οποιοσδήποτε άνθρωπος το καταλαβαίνει. Ένας άνθρωπος που βρισκόταν στην «αυλή» του έλεγε «είναι φίλος μου» και ξαφνικά άλλαξε αυλή. Εγώ ούτε φίλος του κυρίου Μαρινάκη είμαι, ούτε τον γνωρίζω.
Έχω πλήρη γνώση των λόγων μου και μπορώ ανά πάσα στιγμή να αποδείξω οτιδήποτε λέω. Ο κύριος Μπέος είχε την ατυχία να είμαι 2,5 χρόνια και να επιχειρώ στον Βόλο. Ξέρω, λοιπόν, αν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου τα εκπροσωπούσε ή όχι ο κύριος Μπέος.
Ο κύριος Μπέος που έβγαινε και μιλούσε για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ολυμπιακός είχε πρόεδρο και έλεγε ότι «μιλάω σα φίλαθλος», και καταργούσε όλη την ιεραρχία, που είχε εμπλακεί παντού, που με μένα προσωπικά συνομιλούσε για θέματα του Ολυμπιακού. Και αν μιλήσουμε για ποια πράγματα συνομιλούσε μαζί μου, θα ανοίξουμε νέο φάκελο δικογραφίας με άλλα κακουργήματα.
Ήθελε πάση θυσία να μη βγει η Νίκη Βόλου, να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου και μόνο αν καθόμουν να χάσω αγώνες εγώ, διότι παίζαμε μεταξύ μας και αυτοί ήταν έξι πόντοι. Θα μπορούσε να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου και να μείνει η Νίκη Βόλου. Βεβαίως μου είπε να κάτσουμε να χάσουμε. Και όχι μόνο αυτό. Γι’ αυτό σας λέω είναι απρεπής.
Φυσικά και δεν χάσαμε, γ’ αυτό ο κύριος Μπέος έχει μία εμμονή μαζί μου. Σε δική σας εκπομπή είπε ότι είμαι ο παράγοντας που διέλυσε τη Νίκη Βόλου. Έχει απέναντί μου ένα κόμπλεξ και μία εμμονή, διότι μπόρεσα 2,5 χρόνια παράγοντας στο ποδόσφαιρο μία ομάδα μικρή να τη βγάλω απέναντι σε έναν παράγοντα, ο οποίος είχε τις διασυνδέσεις του, τον Μαρινάκη.
Και στα δύο πλέι οφ, για να μην πούμε στη φυσούνα, στο Πανθεσσαλικό που ήταν από πάνω και έλεγε «δώσε μας τον αγώνα». Εγώ μιλάω σε τετ α τετ. Να κοιτάμε την καμπούρα μας που είναι αρκετά βεβαρημένη. Και το 2013 και το 2014 μου το ζήτησε. Και μάλιστα τη μία φορά με σταμάτησε στο δρόμο, γιατί δεν του απαντούσα σε ένα κινητό περίεργο που με καλούσε και εγώ τον απέφευγα.
Δεν είναι, λοιπόν, ο άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κάθαρση. Με τέσσερα κακουργήματα για στημένα και χειραγώγηση θα μιλάει για εξυγίανση;».
Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις