Όλα τα γκολ τα έχει δεχθεί στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β.

Όσο κι αν ψάχνουμε δικαιολογίες όλο αυτό το διάστημα για την κακή πορεία του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League, με τις απουσίες βασικών παικτών να έχουν στοιχίσει στην ομάδα, αν σταθούμε στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων», θα δούμε πως υπάρχουν…

…πολλές αδυναμίες.
Στη δημιουργία ευκαιριών και κατ’ επέκταση του γκολ, ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει πρόβλημα, καθώς υστερεί στην ανάπτυξη και κυρίως στην τελική πάσα, που θα επιτρέψει στους παίκτες του Ολυμπιακού να βρεθούν σε θέση βολής. Όλες οι προσπάθειες, συνήθως, σταματούν έξω από την αντίπαλη περιοχή, δύσκολα βλέπουμε τους ακραίους επιθετικούς να πατούν περιοχή, με αποτέλεσμα οι τελικές προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι να είναι ελάχιστες και όχι τόσες για ομάδα που θέλει να λέει ότι είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.
Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να λέει ότι στοχεύει στην άνοδο, όταν έχει να επιδείξει αρνητικό συντελεστή τερμάτων (4-5), έχοντας λιγότερο από ένα γκολ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι.
Η απόδοση του Ολυμπιακού πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως και τα πέντε γκολ που έχουν δεχθεί οι «ερυθρόλευκοι» σημειώθηκαν στο β’ 45λεπτο. Οι στημένες φάσεις είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας και πάνω σ’ αυτές θα πρέπει να δουλέψει πολύ η τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις