ΕΠΣ Καρδίτσας: Αίτημα στην ΕΠΟ να προβιβαστούν δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η ΕΠΣ Καρδίτσας με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ κατέθεσε αίτημα για προβιβασμό δύο ομάδων στην Γ’ Εθνική. Νωρίτερα η Αναγέννηση Καρδίτσας με δική της επιστολή στην ΕΠΣ είχε ζητήσει από την Ένωση να προωθήσει την επιστολή και να εισηγηθεί στην επιτροπή διοργανώσεων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων την άνοδο δύο σωματείων στην Γ’ Εθνική.

Η επιστολή της ΕΠΣ Καρδίτσας στην ΕΠΟ:
ΠΡΟΣ

1.Επιτροπή Διοργανώσεων Ερασ Πρωταθλημάτων ( Κον Δημητρίου Π )

2.Πρόεδρο και μέλη Ε.Ε / Ε.Π.Ο

Σας διαβιβάζουμε επιστολή του ιστορικού μας σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 και εισηγούμαστε.

Μετά την απόφαση της 29-4-2020 της Ε.Ε. ΕΠΟ, σχετικά με τα πρωταθλήματα των ενώσεων και την οριστική διακοπή τους, πρωτοπόρος Α κατηγορίας της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ με ένα (1) βαθμό διαφορά από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και σύμφωνα με την απόφασή σας η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανέρχεται στην Γ ΘΝΙΚΗ.

Θέλουμε να λάβετε υπ’ όψιν σας ότι, η ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ξεκίνησε με -6 βαθμούς λόγω τιμωρίας από την θητεία της στην Γ εθνική. Επειδή θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλη αδικία για την ιστορική μας ομάδα, διότι δεν εφαρμόζεται η τιμωρία των -6 βαθμών από όλο το πρωτάθλημα( εκκρεμούν 5 αγωνιστικές).

Δια τούτο θέλουμε να ανέλθουν στην Γ εθνική και ο πρωτοπόρος ΑΠΟΛΛΩΝ και η αδικημένη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Για την Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΦΗΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Επιστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας στην ΕΠΣ:
κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε. ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μετά την απόφασή της 29.04.2020 της ΕΕ ΕΠΟ σχετικά με τα πρωταθλήματα των Ενώσεων και την οριστική διακοπή τους, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας, πρωτοπόρος ομάδα είναι η ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και δεύτερη ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας με διαφορά ενός ( 1 ) βαθμού.

Σύμφωνα με την απόφασή αυτή, η ομάδα του Απόλλωνα ανέρχεται στην Γ’ Εθνική ενώ η ομάδα μας παραμένει στην Α’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Πρέπει να αναφερθεί ότι η Αναγέννηση ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα με το βάρος των -6 βαθμών που της είχε επιβληθεί σαν τιμωρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2018-2019. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ποινή, τότε σίγουρα η ομάδα μας θα προηγείτο του Απόλλωνα κατά πέντε (5) βαθμούς. Όμως η ποινή δεν επιβλήθηκε και ούτε ίσχυε για μέρος του φετινού πρωταθλήματος δηλαδή για μέρος των αγώνων αλλά για όλο το πρωτάθλημα. Είναι πρόδηλη η αδικία που μας γίνεται, αφού χωρίς να ολοκληρωθεί όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα και ενώ ήταν βέβαιο ότι η ομάδα μας στους υπολειπόμενους 5 αγώνες θα κατακτούσε στα γήπεδα τον φετινό τίτλο, μας αφαιρείται το σύνολο των έξι (6) βαθμών της ποινής και έτσι δεν καθίσταται εφικτή η άνοδος της ομάδας μας.

Η άρση της αδικίας αυτής σε βάρος της ιστορικής ομάδας μας και των χιλιάδων φιλάθλων του νομού Καρδίτσας πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, ώστε η Αναγέννηση να βρεθεί στην Γ’ Εθνική, εκεί δηλαδή που αξίζει και που σίγουρα αν ολοκληρωνόταν το φετινό πρωτάθλημα θα βρισκόταν.

Σας ζητούμε λοιπόν να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αποκαταστήσετε το υποβαλλόμενο δίκαιο αίτημά μας, που θα αντικατοπτρίζει στην μεγάλη φετινή προσπάθειάς μας αλλά και στο αίσθημα όλων των φιλάθλων του νομού μας.

Κύριε πρόεδρε

Παρακαλούμε η ανωτέρω επιστολή να αποσταλεί στην επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και στην Ε.Ε ΕΠΟ με την δικιά σας εισήγηση που πιστεύουμε ότι θα είναι θετική για την ομάδα μας.

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΙΝ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ