ΑΟ Τρίκαλα: Δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν βασικά …γρανάζια της ανόδου

Οι πρώτες επαφές του Νίκου Σαμολαδά με τους ποδοσφαιριστές είχαν ως στόχο ο γενικός διευθυντής να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των “κυανέρυθρων” για τη νέα σεζόν και το γενικό συμπέρασμα είναι πως οι πρωταγωνιστές της ανόδου σαφώς και δεν θα αδικηθούν στο οικονομικό σκέλος όσο αφορά τα νέα συμβόλαια αλλά παράλληλα δεν θα γίνουν και υπερβολές.

Αν παρουσιαστούν παράλογες απαιτήσεις δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν και βασικά γρανάζια της ανόδου καθώς στην ΠΑΕ υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο (σ.σ αυτή η σεζόν ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς ξέχωρα από το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης πλήρωνε τις τρέχουσες υποχρεώσεις τακτοποιούσε παράλληλα και τις οφειλές από την σεζόν του υποβιβασμού).

Τρέλες λοιπόν στον ΑΟΤ δεν θα γίνουν από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με διαρκείας και διαφημίσεις.
Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει. Χωρίς όμως υπερβολές.

Ήδη ο κ. Σαμολαδάς έχει εντοπίσει τους στόχους , μιλώντας παράλληλα και με τους παίκτες του ήδη υπάρχοντος ρόστερ και δεν αποκλείεται ο σχεδιασμός να πάρει σάρκα και οστά άμεσα.

Πηγή: goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις