Αμανατίδης: Προστατέψτε την ομάδα

Την σιωπή του μετά από αρκετό καιρό “έσπασε” ο Περικλής Αμανατίδης που μίλησε στην αθλητική εκπομπή του FM “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”.

Ο προπονητής των Τρικάλων αναφέρθηκε στην κριτική που έχει ασκηθεί στην ομάδα λέγοντας πως μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στα νέα παιδιά που εξελίχτηκαν μέσα στην σεζόν. “Δεν μπορεί κανείς να ακυρώνει την επιτυχία μας και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Ηλία Αϊβάζογλου σημείωσε πως έχει δαπανήσει πολλά χρήματα στην ομάδα και πως έχει φιλοσοφία και όραμα, ενώ τόνισε πως συμφωνεί με τις προτάσεις που έχει καταθέσει.

Χαρακτήρισε παραφιλολογία τα περί κακών σχέσεων με τον Νίκο Σαμολαδά και είπε πως συνεργάζονται για το καλό της ομάδας, τονίζοντας πως είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που κερδίζουν μετά από ένα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Τέλος, όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας είπε κάτι που δείχνει το κλειδί για την παραμονή του: “Είμαστε πιο μπροστά απ’ όλους. Έχουμε δημιουργήσει μία βάση με παιδιά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Πάνω σ’ αυτούς πρέπει να χτίσουμε τη νέα σεζόν και όχι να διαλύσουμε την ομάδα όπως έκανε παλιότερα ο Δημήτρης Μπαταγιάννης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις