Αδικούν τους εαυτούς τους οι παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την αρχή της χρονιάς είναι αναγκασμένος να ζει με τα προβλήματα. Είχε την ατυχία να τραυματιστούν παίκτες που θεωρούνται βασικότατοι στην ομάδα και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως για παράδειγμα οι Λεόν και Φερνάντες. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, οφείλουν…

…να βρουν τις λύσεις και να παρουσιαστούν όχι απλά ανταγωνιστικοί, αλλά να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται στα προσεχή παιχνίδια και να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους παίκτες, τους τόνισε πως η προσεχής τετράδα αγώνων είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το απόλυτο στην έδρα του (έχει τρία ματς εντός στα τέσσερα που ακολουθούν) και να πάει να διεκδικήσει την νίκη στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
Αυτό που τόνισε στους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», είναι να μην αδικούν τους εαυτούς τους, καθώς αρκεί ένα λάθος ή μια αδράνεια στην άμυνα για να δεχθεί η ομάδα γκολ και να χάσει βαθμούς. Ζητεί μεγαλύτερη προσοχή, συγκέντρωση στο στόχο και όλοι όσοι αγωνίζονται να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους για να φτάσει η ομάδα στη νίκη.
Επίσης, αυτό που παρατηρείται έντονα στην ομάδα είναι η έλλειψη δημιουργίας φάσεων και ευκαιριών και κατ’ επέκταση δυσκολία στο σκοράρισμα. Το πρόβλημα το έχει εντοπίσει η τεχνική ηγεσία και προσπαθεί να το λύσει, αν και σ’ αυτόν τον τομέα ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί όταν επιστρέψουν οι παίκτες που τώρα είναι τραυματίες και κυρίως οι Ντιέγκο Λεόν και Ντάριο Φερνάντες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις