Δεν κουνιέται φύλλο στην Κέρκυρα…

Μπορεί την περασμένη Τετάρτη η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β’ Εθνικής Κατηγορίας να αποφάσισε την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Super League 2, ωστόσο η Κέρκυρα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Η κερκυραϊκή ομάδα παραμένει σε πλήρη αδράνεια από τις 14 Μαρτίου και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το αν και το πότε θ’ αρχίσει πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν πως οι πιθανότητες να συνεχιστεί η διοργάνωση είναι ελάχιστες, άλλωστε πιστεύουν ότι οι ημερομηνίες «δεν βγαίνουν» για να ολοκληρωθούν οι αγώνες μέχρι τις 2 Αυγούστου, αλλά θα περιμένουν τις τελικές αποφάσεις των αρμοδίων φορέων (Λίγκα, ΕΠΟ, Υφυπουργείο Αθλητισμού).

Στο ενδεχόμενο, τώρα, να ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα, η ΠΑΕ Κασσιώπη θ’ αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα! Κατ’ αρχάς, όλοι οι μη Κερκυραίοι ποδοσφαιριστές, δηλαδή όλες οι μεταγραφές, έχουν φύγει από το νησί εδώ και τρεις μήνες και δεν επέστρεψαν, ενώ ξενοικιάστηκαν και τα σπίτια που τους φιλοξενούσαν. Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, στις 30 Ιουνίου λήγουν πολλά συμβόλαια και οι περισσότεροι παίκτες δεν επιθυμούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και μάλιστα ψάχνουν για άλλη ομάδα.

Για πολλούς και διάφορους λόγους, οι «Φαίακες» θέλουν την οριστική διακοπή της Super League 2, θέση την οποία εκδήλωσαν και μέσω της ψηφοφορίας της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις