Ικανοποίηση από τη νίκη και την εμφάνιση στο Βόλο

«Κλείδωσε» την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ ο Βόλος, μετά τη νίκη επί της Ξάνθης με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο Στέφανος Ξηροφώτος πανηγύρισε με τους παίκτες του την πρώτη νίκη στα πλέι άουτ, με τον Βολιώτη τεχνικό να παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο ένα αρκετά «δεμένο» σύνολο. Με ποδοσφαιριστές που έτρεχαν, πίεζαν και γενικά προσπαθούσαν να αναπτυχθούν σωστά.
Αν μάλιστα αναλογιστούμε, πως οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν χωρίς τους βασικούς Θανάση Γκαραβέλη, Χουάν Μουνίθ, Στέργιο Δημόπουλο (ήταν και οι τρεις εκτός αποστολής) και τους Έρικ Γέντρισεκ (τραυματίας), Κώστα Μπαλογιάννη (έπαιξε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά), η νίκη τους παίρνει μεγαλύτερη αξία. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όποια λάθη έγιναν είναι δικαιολογημένα, από τη στιγμή που δεν είναι εύκολο για μια ομάδα τέτοια εποχή να μπορεί να αποκτήσει ρυθμό, ύστερα από τρεις μήνες διακοπής του πρωταθλήματος.
Ο Βόλος με τη νίκη του επί της Ξάνθης έφτασε τους 30 βαθμούς, εξασφάλισε την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ και θα βρίσκεται και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, ως γνωστόν, την περασμένη Παρασκευή η ΠΑΕ πήρε άδεια ΟΥΕΦΑ από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ και αυτόματα πήρε άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «κυανέρυθρους» είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα αρχίσει στις 19.30.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις