Παπαϊωάννου: «Με νοιάζει να πεθαίνουμε μέσα στο γήπεδο»

Ημέρες αλλαγών είναι αυτές στη Λαμία. Ο Άκης Μάντζιος αποχώρησε, ο Γιώργος Πετράκης τον διαδέχτηκε και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θέλησε να βγει μπροστά. Έτσι την Πέμπτη (25/6) πήγε στην προπόνηση.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Πετράκη, ο Παπαϊωάννου βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του νέου κόουτς για να στείλει το δικό του μήνυμα. Αυτό που ζήτησε από τους παίκτες είναι να τα δίνουν όλα.

«Λοιπόν, πάλι δύο λόγια θα σας πω για τις τελευταίες μέρες. Όλοι και τα πάντα αξιολογούνται. Δεν με νοιάζει εάν θα νικήσουμε στον Βόλο, αν θα νικήσουμε στην Ξάνθη, αν θα νικήσουμε τη Λάρισα, αν θα νικήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης. Με νοιάζει, όμως, να πεθαίνουμε μέσα στο γήπεδο (σε παρένθεση θέλω να βγαίνουμε όλοι υγιείς) και να κυνηγάμε πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό το αποτέλεσμα. Αυτή την εικόνα έχω από την ομάδα και το αποτέλεσμα θα έρθει μόνο του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πετράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στην ομάδα. Για μένα είναι τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα. Σίγουρα η ομάδα έχει πετύχει πολύ αξιόλογα πράγματα και αυτό είναι σημαντικό και για τη διοίκηση και για τους προκατόχους μου. Από τη δική μου πλευρά το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε αυτό που έχει κατακτήσει η ομάδα έως τώρα, να πάμε την ομάδα ένα κλικ πιο πάνω και να την εξελίξουμε όσο περισσότερο γίνεται».