Νίκη πάση θυσία για Ολυμπιακό Β. με Παναιγιάλειο (pregame)

Ολυμπιακός Βόλου και Παναιγιάλειος ρίχνουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Football League. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα Δευτέρα (9/11) στις 18.00 (ΟΤΕ Sport 3) στο ΕΑΚ του Βόλου με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην τρίτη εντός έδρας νίκη τους, αξιοποιώντας απόλυτα τον παράγοντα έδρα.
Μετά τα αποτελέσματα…

…στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής και τις ισοπαλίες της ΑΕΛ (με Κισσαμικό) και Κέρκυρα (με Ζάκυνθο), δίνεται η ευκαιρία στον Ολυμπιακό στην περίπτωση που σήμερα πάρει τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Παναιγιάλειο να μειώσει τη διαφορά από τις παραπάνω ομάδες και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια, τη στιγμή που ακολουθεί ένα παιχνίδι εκτός (κόντρα στον Εργοτέλη) και δύο στο Βόλο, με Απόλλωνα Σμύρνης και Πανελευσινιακό.
Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα ναι μεν δυνατή και «σφιχτή», η οποία, ωστόσο, εκτός έδρας έχει μόνο ήττες στα δύο ματς που έχει δώσει με Λαμία (1-0) και Εργοτέλη (3-2). Διαθέτει, πάντως, παίκτες που αγωνίζονται με πάθος και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.
Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί με δύο επιθετικούς στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Έρικ Γουόρντεν. Αν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν με δύο ανασταλτικούς μέσους, αυτοί θα είναι οι Αντώνης Τσιάρας και Ανέστης Νάστος. Διαφορετικά, τη θέση του Νάστου θα πάρει πιθανότατα ο Ηλίας Τσιλιγκίρης. Στις πτέρυγες αναμένεται να αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Νικολιάς (δεξιά) και Λουίς Μοράν (αριστερά).
Όσον αφορά την άμυνα, το νέο πρόσωπο σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι ο Αλέξανδρος Ζέρης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ντάσιο και θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερός οπισθοφύλακας θα είναι ο Νίκος Μπουτζίκος, με τους Δημήτρη Αρβανίτη και Δημήτρη Καραμανλή να αγωνίζεται ως κεντρικοί αμυντικοί. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κυριάκος Στρατηλάτης.
Στη διάθεση του Παπαδόπουλου βρίσκονται εκτός από τους παραπάνω και οι
Αλαμάνης, Χιντζίδης, Νικολόπουλος, Καρράς, Πολύζος και Δασκαλάκης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεόν, Γκουγκούδης, Φερνάντες, Ντάσιος, ο τιμωρημένος Ντεπέτρις, καθώς και οι Χρυσοστομίδης, Κεσίδης και Παναγιώτου.

Ο Παναιγιάλειος
Στο Βόλο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (8/11) η αποστολή του Παναιγιάλειου για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην 20άδα συμπεριλήφθηκε ο Πέρεθ, που αποθεραπεύτηκε, καθώς και οι Σανδραβέλης και Κρισμάρεβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους. Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στο Βόλο είναι οι: Πίτκας, Τσάπαλος, Ρέλλας, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ομάρ, Φωτιάς, Ιωάννου, Σταμόγιαννος, Μπουρλάκης, Μίλιτς, Πέριτς, Παπουτσής, Σκαρτσίλας, Γκούφας, Μπούνας, Ζουνίνιο, Kρισμάρεβιτς, Σανδραβέλης, Πέρεθ. Στο Αίγιο έμειναν οι Λινάρδος, Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μπαλτιμάς, Κολόκας.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Χαδήμογλου, Αϊναλής (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις