Προσεγμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε μια σειρά έχουν μπει τα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τα οποία και προχωρούν, παρότι δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.
Το θέμα του προπονητή έχει κλείσει, με τον Περικλή Αμανατίδη να επιστρέφει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Έρχεται στον Ολυμπιακό για δεύτερη θητεία, μετά την πετυχημένη χρονιά στη Γ’ Εθνική (2018-19), όταν ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής και πήρε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Η παρουσίαση του Περικλή Αμανατίδη θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, ενώ θα ανακοινωθεί επίσημα και ο Θωμάς Μακρής, ως τεχνικός διευθυντής, αλλά και το προπονητικό τιμ που θα στελεχώσει τον Περικλή Αμανατίδη.
Ο 50χρονος τεχνικός ήδη μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον Θωμά Μακρή σχεδιάζουν το ρόστερ της νέας χρονιάς, το οποίο θα έχει αρκετές αλλαγές, καθώς το ξεσκαρτάρισμα θα είναι μεγάλο. Στον Ολυμπιακό θα παραμείνουν οι παίκτες εκείνοι που έδειξαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πως έχουν τις δυνατότητες και την ποδοσφαιρική αξία να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν, συζητήσεις με ποδοσφαιριστές έχουν γίνει και κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση. Με κάποιους οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, μόλις ξεκαθαρίσει και το τοπίο, όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο ο Ολυμπιακός.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι δυναμικές, αν κρίνουμε από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα για να αποκτηθούν από τους «ερυθρόλευκους». Σε νευραλγικές θέσεις θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με εμπειρία, οι οποίοι ωστόσο θα είναι φιλόδοξοι και δεν θα έρθουν στον Ολυμπιακό για να κολλήσουν τα τελευταία τους ένσημα. Θα προέρχονται από «γεμάτες» χρονιές με σημαντική παρουσία στις ομάδες που αγωνίστηκαν τις τελευταίες περιόδους.
Παράλληλα, η ομάδα θα έχει στις τάξεις της και παίκτες από τη Μαγνησία, ενώ θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις, όσον αφορά τους ξένους που θα έρθουν στην ομάδα. Σε πρώτη φάση στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να φέρουν ποδοσφαιριστές που να γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και να είναι δοκιμασμένοι στις ομάδες όπου αγωνίστηκαν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκτηθεί ξένος παίκτης από το εξωτερικό, αν βρεθεί κάτι το αξιόλογο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι σε επαφή με διάφορους μάνατζερ.