Συζητήσεις Πλατανιά με Ηρακλή για πώληση του ΑΦΜ

Σε συζητήσεις για την πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή, βρέθηκε ο Πλατανιάς το προηγούμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com.

Τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η ομάδα των Χανίων, σχετικά με τη συμμετοχή της ή μη στο επόμενο πρωτάθλημα, αποτελούν τροχοπέδη για τη συνέχεια της θητείας του Μανώλη Μαθιουλάκη στον προεδρικό θώκο και σε συνδυασμό με την αναζήτηση τρόπου για να αγωνιστεί ο Ηρακλής στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, έφεραν τις δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι.

Φυσικά, τα προβλήματα που προκύπτουν από μια τέτοια συμφωνία είναι αρκετά με μεγαλύτερο από όλα τα χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν ανήκουν σε όμορες περιφέρειες.

Επίσης, ένα ακόμη «αγκάθι» είναι και ο τρόπος (σε περίπτωση που βρεθεί λύση για το πρώτο) που θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του ερασιτέχνη Πλατανιά καθώς σε περίπτωση συμφωνίας, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για πέντε χρόνια στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οι συζητήσεις για την ώρα έχουν παγώσει χωρίς να έχει επέλθει κάποια συμφωνία, αφού αφενός τα παραπάνω προβλήματα μοιάζουν απίθανο να ξεπεραστούν, αφετέρου θα πρέπει να βρεθεί επενδυτής για την ομάδα του Ηρακλή ο οποίος θα εγγυηθεί οικονομικά για αυτή τη συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα δείχνουν την πρόθεση της ομάδας του Πλατανιά και ουσιαστικά κλείνουν ένα κύκλο μιας δεκαετίας περίπου, όπου η ομάδα βρέθηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις