Ισόπαλοι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στο Πανθεσσαλικό

Παρθενικό φιλικό προετοιμασίας με λίγες φάσεις και ομάδες ανέτοιμες… Λογικό και απόλυτα φυσιολογικό, ωστόσο, παρά το 0-0 ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο ουδέτερο Πανθεσσαλικό το βραδάκι της Παρασκευής (7/8) συμπεράσματα, ασφαλώς και προκύπτουν.

Γιατί όντως αγωνιστικός ρυθμός δεν υπήρξε με τα αναμενόμενα πολλά λάθη, αλλά καταγράφτηκε διάθεση…

Αμφότερες οι δύο ομάδες το πάλεψαν εμφανιζόμενες με δύο διαφορετικές 11άδες (οι Θεσσαλονικείς κυριολεκτικά) ανά ημίχρονο.

Οι Περιστεριώτες στην ανεπίσημη επάνοδο του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο έδειξαν με το… καλησπέρα ότι ήταν και παραμένουν… σκληρά καρύδια για κάθε αντίπαλο.

Μάλιστα το πρώτο 45λεπτο ήταν το πιο καλό τους διάστημα, στο οποίο μέτρησαν και την καλύτερη στιγμή τους με σουτ του Ραμπέγιο στο 15’, που σταμάτησε στο δοκάρι των Θεσσαλονικέων!

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μετά από το απόλυτο… μηδέν μέχρι το 75’ πήρε τα ηνία του ματς και άγγιξε το γκολ δύο φορές, αλλά εκεί μπροστά του βρήκε τον νεαρό τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Θεοδωράκη, που ήταν το μεγάλο κέρδος για τους «κυανόλευκους».

Κι αυτό διότι αρχικά νίκησε τον Σβιντέρσκι σε τετ α τετ στο 77’ για να του πει ξανά «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Πολωνού, που έπιασε στο 89’! Μια παράβαση, που έδωσε ο ρέφερι του φιλικού Βρέσκας για χέρι του Γούτα ένα λεπτό νωρίτερα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς (46′ Θεοδωράκης), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (66′ Αθανασίου), Ρισβάνης (Ζάννης 90’+1), Μπουσούλατζιτς (46′ Ούμπιντες), Γιακουμάκης (46′ Κωτσόπουλος), Γκάλο (66′ Νταβιώτης), Σόλομον (46′ Νάτσος), Ραμπέγιο (46’Τριμάτης), Μανούσος (46′ Βέλλιος).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά, Άκπομ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Διαμαντής, Τσαούσης (71’ Μπαλογιάννης), Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σβιντέρσκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις