Ενισχυμένος με Απόλλωνα Σμ. ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενισχυμένος με τους Ντιέγκο Λεόν και Σπύρο Γκουγκούδη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Βόλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και αναμένεται να επιστρέψουν. Ο Ισπανός μέσος είχε τραυματιστεί αρχικά…

…στο φιλικό με τη Λαμία, είχε επανέλθει στο ματς με τα Χανιά για το πρωτάθλημα (αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο), για να πάθει υποτροπή. Από τότε έχει περάσει ένας και πλέον μήνας και ο παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Το ίδιο ισχύει και για τον Γκουγκούδη, ο οποίος είχε πάθει θλάση β’ βαθμού κι αυτός στο ματς με τα Χανιά, την περασμένη αγωνιστική ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη, χωρίς όμως να αγωνιστεί.
Χθες οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο φιλικό με την ομάδα Κ19 του συλλόγου, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να βλέπει και τους δύο να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, παρότι όπως είναι φυσικό στερούνται ρυθμού.
Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα επιστρέφει και ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή κρίνεται απαραίτητη, από τη στιγμή που τιμωρημένος είναι ο Ανέστης Νάστος (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη) και τραυματίας ο Ντάριο Φερνάντες. Επίσης, δεν θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Ντάσιος, που είναι και αυτός τραυματίας.
Ο Αλέξης Νικολιάς ακολουθεί θεραπεία, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Εργοτέλη και η επιστροφή του στην ομάδα υπολογίζεται περίπου σε ένα μήνα.
Όσον αφορά τον Λουίς Μοράν που είχε ζητήσει να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη, λόγω οικογενειακού προβλήματος, χθες αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό με τους Νέους και πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις