«Τρομερή μεταγραφή για την ΑΕΚ ο Χνιντ»

Παίκτης της ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Νασίμ Χνιντ, ο οποίος προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».

Σε δηλώσεις του στην «Ωρα των σπορ» ο Τυνήσιος δημοσιογράφος και σκάουτερ Ουαλίντ Ελ Μεχρί σκιαγράφησε με κάθε λεπτομέρεια το προφίλ του 23χρονου διεθνή κεντρικού αμυντικού.

«Είναι δυνατός και δεν φοβάται να μπει στις μονομαχίες. Είναι γρήγορος και με αυτόν τον τρόπο βοηθάει την ομάδα του ακόμα και όταν δέχεται αντεπιθέσεις. Είναι επίσης εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, μιας και μιλάμε για έναν κεντρικό αμυντικό που έχει ύψος κοντά στο 1,90» ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις τις οποίες και έχουν προκληθεί στις τάξεις της Σφαξέν, με τους οπαδούς να τα βάζουν με την διοίκηση για την πώληση του, ο Ελ Μεχρί τόνισε: «Είναι λογικό. Είναι πολύ καλός παίκτης. Για να είμαι ξεκάθαρος είναι ο καλύτερος αμυντικός που διαθέτει το πρωτάθλημα μας. Είναι εξαιρετικός».

Τέλος αναφερόμενος στην μεταγραφή του Χνιντ στην ΑΕΚ, αλλά και για το εάν θα δώσει πράγματα στους «κιτρινόμαυρους» ο Ελ Μεχρί πρόσθεσε: «Είναι τρομερή μεταγραφή για την ΑΕΚ, η οποία κάνει μια πολύ καλή επένδυση».