Πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου που φέτος αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απέστειλε τις ευχές του για καλή αγωνιστική κι επιτυχημένη χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τμήματος κι ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γαλανάκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι  “Φέτος μετά από κόπο αρκετών ετών αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Στόχος, η καθιέρωσή μας σε αυτό το πρωτάθλημα της Α2, ένα δύσκολο κι απαιτητικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε αυτό, να έχουμε μια καλή πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δίνουμε βαρύτητα στις ακαδημίες μας, να τις ενισχύσουμε για να πλαισιώσουμε την γυναικεία ομάδα. Για φέτος, έχουμε κάνει κινήσεις ενίσχυσης για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει”.

Στο πλευρό των αθλητριών και ο βοηθός προπονητή Βασίλης Κοντάκης.

Στην πρώτη προπόνηση παρευρέθηκαν και οι έφοροι του τμήματος Βασίλης Μαρίνος και Βάιος Σταυρόπουλος, που ευχήθηκαν κι εκείνοι με τη σειρά τους, καλή χρονιά με υγεία.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν ήταν:

ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ

ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΒΑΙΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ

ΚΑΛΑΜΙΔΑ ΕΛΛΗ

ΚΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ

ΚΟΠΑΝΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΤΕΓΚΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΜΠΡΑΧΟΥ ΕΥΑΓΕΛΙΑ

ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΧΑΡΑ

ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΛΙΤΑ

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΛΙΑ

ΣΤΡΙΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΤΟΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΟΤΣΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις