Με τον αέρα του φαβορί ο Ολυμπιακός υποδέχεται του Τιτάνες Δρ.

Τους Τιτάνες Δράμας υποδέχεται σήμερα Κυριακή (22/11) στις 5 μ.μ. η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις αδύναμες της κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται…

..από ήττα στο ματς με τον Παναθλητικό, το οποίο πάλεψαν μέχρι τέλους για να χάσουν με 59-53. Εντός έδρας έχουν μόνο νίκες (τρεις) και θέλουν να προσθέσουν άλλη μία στο ενεργητικό τους.
Από την πλευρά τους οι Τιτάνες Δράμας προέρχονται από νίκη με 52-50 επί της Πυλαίας και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα (είχαν κερδίσει και τη Νίκη στη πρεμιέρα).
Πάντως, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, αυτό που τονίζει στις παίκτριές του είναι να παρουσιαστούν σοβαρές, να μην χαλαρώσουν και να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Εκτός από την Ελένη Ζήτη που είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός, όλες οι υπόλοιπες παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι χωρίς προβλήματα. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ξεκουράσει και ορισμένες παίκτριες που προέρχονται από τραυματισμούς, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στις νεαρές καλαθοσφαιρίστριες της ομάδας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Νικολέτα Μπαλλά, Αναστασία Γαλιατσάτου, Δανάη Αγκάνη, Χαρά Ντελή, Σταματία Διαμαντοπούλου, Βάλια Χούτα και Θώμη Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις