Επιστροφή Τσοκάνη στον Βόλο ενόψει Άρη

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή (18-20 Σεπτεμβρίου) με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Ο Βόλος υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 20.30, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει εξαιτίας του κορωνοϊού.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε και αυτή με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Λαμίας.
Ο Τάσος Τσοκάνης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (σφίξιμο στη γάμπα) και τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Άνχελ Λόπες. Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, αρχίζει και μπαίνει σε ορισμένα κομμάτια της προπόνησης, ενώ συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τη μέση του.
Το τεχνικό επιτελείο του Βόλου καταστρώνει τα πλάνα για τον τρόπο με τον οποίο οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, με τον οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι, πρόσφατα, σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης», πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις