Αφεντικό και με ανατροπή ο Κισσαμικός! (video)

Ο Κισσαμικός πήρε το ντέρμπι της Κρήτης απέναντι στον Εργοτέλη με 2-1, ανατρέποντας το 0-1 του ημιχρόνου.

Παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κισσαμικός κατάφερε και έφτασε στη νίκη με 2-1 επί των Χανιών και ενώ στο ημίχρονο έχανε 1-0 από τον Εργοτέλη.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αγριμάκη, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο γκολ στο 45′ και αφού στο 42′ και στο 43′ οι Παμλίδης και Πίτσος είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες. Ο Στεφάνοβιτς όμως, βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Παμλίδη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Μετά από 10 λεπτά στην επανάληψη, ο Κισσαμικός ισορρόπησε και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 61′, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βαττή, στο 64′ ο Ντος Σάντος είχε δοκάρι για τον Εργοτέλη και στο 75′ ήρθε το 2-1.

Ο Βαττής βρήκε τον Μάντζη μέσα στην περιοχή μόνο του και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-1, μιας και ο Εργοτέλης δεν κατάφερε στη συνέχεια να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Δωματά να στέλνει άουτ το τετ α τετ με τον κίπερ των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης (9′ λ.τ. Σμίλτος), Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Λώττας, Πότσι, Ταραλίδης, Μάνιας (65′ Βλάχος), Βαττής (78′ Τσικουδάκης), Μάντζης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Μάνος (79′ Δωματάς), Κούτρης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Στεφάνοβιτς, Καλέ, Κ. Καμαρά, Ντος Σάντος (72′ Μπουρσέλης), Παμλίδης (76′ Ίνιατς).

 

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις