Εν αναμονή της άφιξης Μπαράνκο στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν την άφιξη του Μπρούνο Μπαράνκο, ο οποίος αναμένεται από την Αργεντινή, προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Ο 23χρονος επιθετικός έρχεται στον Ολυμπιακό για να ηγηθεί της επίθεσης και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές. Μένει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο, πως μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα.
Όσον αφορά τον Σέρβο μέσο για τον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός να τον εντάξει στο δυναμικό του, δεν υπήρχε χθες κάποια εξέλιξη. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να προσπαθούν να αποκτήσουν τον έμπειρο μέσο, με θητεία τα τελευταία πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Σερβίας.
Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού, στη θέση του Λόρι Κέρη που αποχώρησε, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και περιμένει από τους διοικούντες να κινηθούν ανάλογα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις