Περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του Ολυμπιακού Β.

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη μέρα, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και πως θα καταφέρουν στα παιχνίδια που έρχονται να καλύψουν την απόσταση που τους χωρίζει από τις προνομιούχες θέσεις. Την προσεχή Παρασκευή (27/11) στις 3 μ.μ. οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν…

…στο ΕΑΚ (δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας) τον ουραγό Πανελευσινιακό, με την χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας. Εννοείται πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα, προκειμένου να φτάσει στους 14 βαθμούς και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.
Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι, πως θα έχει σαφώς περισσότερες λύσεις στα χέρια του, τη στιγμή που επιστρέφουν τρεις παίκτες, δύο από τραυματισμό και ένας από τιμωρία. Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Νάστος εξέτισε την ποινή του, ενώ αποθεραπεύτηκαν πλήρως και μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας οι Ντάριο Φερνάντες και Γιώργος Ντάσιος. Για το αν θα ξεκινήσουν και οι δύο στο βασικό σχήμα ή κάποιος από αυτούς, θα φανεί μέχρι αύριο Πέμπτη, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να παίρνει τις αποφάσεις του.
Από εκεί και πέρα είναι θετικό ότι ο Λεόν έχει ήδη ένα παιχνίδι στα πόδια του και θα παρουσιαστεί με καλύτερο ρυθμό στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ελευσίνας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γκουγκούδη. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό υπάρχει μόνο μία απουσία, αυτή του τραυματία Νικολιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις