Βούλγαρης: «Με τα εισιτήρια της Τετάρτης δεν πάμε ούτε μέχρι το Θεσπρωτό»

Στο ραδιόφωνο του BlueStar μίλησε ο Στέλιος Βούλγαρης με αφορμή τη μικρή προσέλευση του κόσμου στον αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου αλλά και για τα προβλήματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που έχουν από το Δήμο Βόλου ενώ τόνισε πως αν ο κόσμος δεν ανταποκριθεί θα κλατάρουν οικονομικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Βούλγαρη:

«Σε κανένα γήπεδο της Ελλάδος, δεν ζητάνε αυτά που ζητάνε από εμάς να φτιάξουμε για το «Π. Μαγουλάς». Συγκεκριμένα μας ζητάνε να σηκώσουμε τη σκεπαστή ακόμη 2,5 μέτρα δάρινγκ και μετά να βάλουμε γύρω γύρω δίχτυ. Σε ποιο άλλο γήπεδο της Ελλάδας ζητάνε το ίδιο;

Για τα γήπεδα προπονήσεων:

«Είπαμε το καλοκαίρι να πάρουμε το γήπεδο του Διμηνίου και να το συντηρούμε εμείς και φυσικά να κάνει και η ΑΕ Διμηνίου προπόνηση. Μόλις το έμαθαν στο Δημαρχείο αυτό, κόπηκε κάθε συζήτηση.

Γιατί; Τι τους έχουμε κάνει; Έχουμε πειράξει κάποιον; Η Νίκη δεν αφανίζεται. Πέρασε χειρότερα και είναι εδώ. Θα μας επηρεάσουν τέτοιες καταστάσεις;»

Για τον λιγοστό κόσμο που έδωσε το παρών στο ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου

«Είμαι στεναχωρημένος από χθες. Το έχω πει επανειλημμένως πως Νίκη δεν είναι κανενός Βούλγαρη, κανενός Γκόλια, κανενός Λάμπρου. Η ομάδα είναι του κόσμου. Αν ο κόσμος δεν βοηθήσει, θα κλατάρουμε. Μεροκαματιάρηδες είμαστε. Βοηθάμε όσο μπορούμε. Μην μας πληγώνετε.

Χθες με βρήκε κάποιος έξω από το γήπεδο και μου είπε: ήρθες με το ζόρι στη Νίκη και έλεγε ο Μακρίδης τέτοια πράγματα στο ράδιο;

Εγώ δεν ήρθα με το ζόρι. Επειδή είμαι Νίκη ήρθα να βοηθήσω. Αλλά μην με προκαλείτε. Στερώ πράγματα από την οικογένειά μου αυτή τη στιγμή. Αν νομίζει κάποιος πως είναι καλύτερος, εδώ είμαι εγώ. Φεύγω τώρα.

Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Με τα εισιτήρια που είχαμε την Τετάρτη, δεν πάμε ούτε μέχρι το Θεσπρωτό. Εγώ τη μοναδική βοήθεια που ζήτησα από τον κόσμο είναι το εισιτήριο. Αν δούλευε την Τετάρτη, θα μπορούσε να πάρει ένα εισιτήριο και να το σκίσει μπροστά μου για να μου δώσει χαρά. Να δώσει χαρά στους ποδοσφαιριστές. Να γεμίσουμε το «κλουβί» μας. Πού είναι ο κόσμος;

Εγώ δεν έχω αφήσει κανέναν που έχει θέμα οικονομικό έξω από το γήπεδο. Όσοι μου ζήτησαν να μπουν γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν εισιτήριο, εγώ ο ίδιος τους έβαζα μέσα.

Μας κυνηγάνε θεοί και δαίμονες… Εμείς δεν πουλήσαμε ψεύτικους λαχνούς… Εγώ είχα πληρώσει 50 ευρώ για λαχνούς για ένα αυτοκίνητο και κλήρωση δεν έγινε ποτέ. Το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό. Εμείς είμαστε καθαροί. Αν δεν αρέσουμε, να μας πείτε να φύγουμε».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει 5ευρω εισιτήριο

«Δεν φταίει το αν είναι δέκα ή πέντε. Ήρθε κανείς να μου πει ότι δεν έχω και δεν τον έβαλα μέσα; Ήρθε κανείς να μου πει πως εγώ μπορώ να δώσω πέντε ευρώ και δεν τον άφησα να μπει; Όλη την ώρα είμαι έξω πριν τον αγώνα. Αυτές είναι δικαιολογίες. Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι ένα εισιτήριο, για να είμαστε υπερήφανοι όλοι μας. Δεν ζητήσαμε τίποτα παραπάνω. Τα λεφτά δεν πάνε στον Βούλγαρη. Στη Νίκη πάνε. Δύο πράγματα μας έμειναν στη Νέα Ιωνία. Η Νίκη και η Ευαγγελίστρια. Ας μη τα χάσουμε».

Για τα γήπεδα της Κερασιάς και των Καναλίων

«Θα πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε φορά που πηγαίνουμε σε αυτά τα γήπεδα ξοδεύουμε 130€ συν την ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών. Δεν μας βοηθάει ο δικός μας Δήμος, θα μας βοηθήσει ο Δήμος ο γειτονικός; Τι ζητάμε; Μία προπόνηση στο Βασδέκειο και μία στο Σαρακηνό και τελειώνει η υπόθεση. Ούτε αυτό δεν μας δίνουν».

Για το ενδεχόμενο μίας διαμαρτυρίας στο Δήμο από τους φίλους της Νίκης

«Σε τέτοιες πράξεις εγώ δεν πρόκειται να μπω μπροστά. Εγώ καταγράφω τα προβλήματα. Από κει και πέρα ο κόσμος της Νίκης ας πράξει ότι νομίζει. Αυτοί οι καιροί είναι επικίνδυνοι για τέτοιες ενέργειες. Θα πρέπει να καταλάβουν οι θεσμοί πως ο καιρός περνάει γρήγορα…»

«Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε»

«Εμείς πονάμε δύο φορές. Τι είμαστε εμείς, επενδυτές; Φίλαθλοι της Νίκης είμαστε. Σκεφτείτε λίγο τον Λάμπρου. Ο γιος του είναι στη Νίκη και μία φορά δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή. Θα μπορούσε ο Λάμπρου να παίζει… Αυτό δείχνει πόσο καθαρά δουλεύουμε. Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Η Νίκη είναι μία ιδέα. Δεν πρέπει να σβήσει. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, εδώ είμαστε, η πόρτα είναι ανοιχτή».

Για τον Αλεξανδρή

«Χάρηκα πολύ που είδα τον Αλεξανδρή στην 11αδα και θα χαρώ δέκα φορές περισσότερο όταν δω και τα υπόλοιπα δικά μας παιδιά (Ματθαίου, Βουρδάκη κλπ) να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στο μέλλον»

Για την αποχή των «επωνύμων»

«Υπάρχουν επώνυμοι που δεν έχουν πρόβλημα οικονομικό και δεν έχουν έρθει μία φορά στο γήπεδο. Είναι και φίλοι μου. Ντρέπομαι. Γιατί; Ίσως να μην τους αρέσει ο Βούλγαρης. Αν ενοχλώ εγώ ή ο Λάμπρου, ας μας το πούνε να φύγουμε».

Απομαγνητοφώνηση: Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις