“Οι μουσαφίρηδες σας φέρανε τον πολιτισμό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης με την οποία απαντά στην πρόσφατη ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου “Austria Boys”.

Η ανακοίνωση:

«Η πλάκα τελείωσε και η καραμέλα έλιωσε και αναφερόμαστε στην ανακοίνωση των «Austrian Boys». Οι μόνοι που δεν μπορείτε να μιλάτε για κολοτούμπες είστε εσείς. Να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας και να μας πείτε επιτέλους πώς ονομάζεστε γιατί απλά το Ολυμπιακός Βόλου 1937 πρέπει να έχετε λίγο τσίπα για να το χρησιμοποιείτε, ξεχνώντας ότι τη «μαμά σας» την πουλήσατε στη Δράμα, ξεχνάτε το ΑΣΚ ολυμπιακός-ξεχνάτε τα τσιρότα στις φανέλες σας, πώς ονομάζεστε τελικά; Με ποιον λοιπόν γελά η ποδοσφαιρική Ελλάδα με εμάς ή με εσάς.

Πάει αυτό. Ερχόμαστε στους μουσαφίρηδες. Οι μουσαφίρηδες λοιπόν σας φέρανε τον πολιτισμό-τον Αθλητισμό-τη διασκέδαση και το κυριότερο σας έμαθαν να τρώτε μιας κι εσείς τρώγατε μόνο κατσαμάκι.

Σε ό,τι αφορά την εύνοια του πρώτου πολίτη της πόλης, όσο και αν προσπαθείτε να περάσετε αυτό που θέλετε σας λέμε ότι ποτέ μα ποτέ δεν ταυτιστήκαμε με τον πρώτο πολίτη όσο και με την ξενόφερτη ομάδα της Πύδνας. Τώρα όσο για το φιλικό με την Πύδνα ήταν επιθυμία του προπονητού μας και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. Εσείς δεν πηγαίνατε στο Ναύπλιο, εσείς δεν τραγουδούσατε κάποιος λείπει από την παρέα, για ποια εύνοια μιλάτε. Αναφέρεστε στη δικαστική διαμάχη με τους κολλητούς σας (Καλαμαριά-Καλαμάτα) και το φιλαράκι σας τον Λεουτσάκο. Η Νίκη πρέπει να καταλάβετε ότι δεν κάνει τίποτα παραπάνω παρά ζητά τη νομιμότητα.

Ερχόμαστε στο «κοτέτσι»… Το κοτέτσι λοιπόν αυτό αστοιχείωτοι και χωρίς ίχνος ντροπής το φτιάξανε πέτρα-πέτρα οι μουσαφίρηδες και είναι τιμή μας που έχουμε αυτό το «κοτέτσι» σε αντίθεση με εσάς που διαθέτετε ένα κόσμημα για την πόλη χωρητικότητας 15.000 θέσεων που το χρησιμοποιείτε. Η αξιοπρέπεια-η ανόθευτη ότι σε 4 χρόνια λειτουργίας κλείνουμε τα 100 τα λέει όλα.

ΥΓ: Μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη μας ποια θέση καταλάβατε στο πρωτάθλημα περιόδου 2011-2012 και ποιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδος σας.

Για τη Λέσχη ΟΦ Νίκης

Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις