Λ. Καλογήρου: Έτοιμος ο Θησέας για το παιχνίδι με τον Οπούντιο

Ο Θησέας κατέκτησε πέρυσι τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό στην Αγριά θέλουν να κρατήσουν ψηλά τον… πήχη. Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα στις 4 μ.μ. τον νεοφώτιστο Οπούντιο Μαρτίνου και φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρώτο «τρίποντο».
Σύμφωνα με τον τεχνικό του Θησέα, Λευτέρη Καλογήρου, δεν υπάρχει πλήρης εικόνα για τον αντίπαλο, αλλά η ομάδα είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα:
«Όπως όλες οι πρεμιέρες, έτσι και αυτή μπορεί να κρύβει… παγίδες. Πάντως, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τους τελευταίους δυόμισι μήνες, ενώ θετικό για μας είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι. Το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι το άγνωστο του αντιπάλου. Έχουμε συλλέξει λίγες σχετικά πληροφορίες για τον Οπούντιο. Δεν υπάρχει πλήρης εικόνα γι’ αυτή την ομάδα. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα και θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις σε τυχόν προβλήματα που θα μας παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του ματς».
Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κ. Καλογήρου σχολίασε: «Σίγουρα θα θέλαμε πολύ ο αγώνας να γινόταν παρουσία φιλάθλων. Ο κόσμος της Αγριάς θα μας έδινε την απαραίτητη ώθηση, ενώ τώρα θα συναντήσουμε μία… κρύα ατμόσφαιρα. Όμως δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Όχι μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις