Λόπεθ: Είμαστε μια “δεμένη” οικογένεια

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Νίκη, στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχουμε συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, αυτό όμως είναι μόνο η αρχή, καθώς η ομάδα έχει συνέχεια.

Έχουμε νοοτροπία νικητή, δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στα παιχνίδια. Δεν είμαστε απλά μία ομάδα. Είμαστε μία «δεμένη» οικογένεια και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Νίκη: «Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχαμε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα. Επειδή δεν ήμουν εδώ στην προετοιμασία, δεν είχα εικόνα για την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια. Στο φιλικό με τη Νίκη είχα την ευκαιρία να δω τους παίκτες και αυτοί από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία να μου δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Έγιναν κάποια λάθη, τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας.

Ήρθα στον Βόλο λίγες μέρες πριν το φιλικό με τον Άρη, μία εβδομάδα πριν από την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Είμαι ευχαριστημένος για όλα αυτά που έγιναν. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδα στα μάτια των παικτών ότι υπάρχει μία αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Βόλος. Είμαστε μία ομάδα που κρατά χαμηλούς τόνους, αλλά παρόλα αυτά δείχνουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να φτάσει ψηλά».

Για το αν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα πρέπει να σκεφτώ, γιατί έχουμε και κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών. Αυτό που θέλω είναι, όποιος παίκτης μπαίνει στην ενδεκάδα να είναι 100% έτοιμος να προσφέρει. Στο φιλικό με τη Νίκη κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι αξίζουν να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Αυτός είναι ευχάριστος «πονοκέφαλος» για μένα, αλλά μου αρέσει να έχω τέτοιο πονοκέφαλο».

Όσον αφορά την άποψή του για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε τα εξής: «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν αρκετές ομάδες που διεκδικούν την κορυφή, ενώ υπάρχουν και πολλές ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα που θα προσπαθήσουν να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα. Είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα και σίγουρα θα το ευχαριστηθούμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις