Αναχωρεί για Κομοτηνή ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την Κομοτηνή αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει του αυριανού (1/12, 15.00) αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα σε διάστημα πέντε ημερών, καθώς ακολουθεί…

…την Κυριακή 6/12 το ματς με τον Κισσαμικό στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα.
Η ομάδα θα κάνει δύο μακρινά ταξίδια και θα πρέπει να διαχειριστεί την κούραση που θα υπάρξει. Ήδη ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανελευσινιακό προανήγγειλε αλλαγές στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς όπως είπε θα παίξουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Παρασκευής: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζουν όλοι. Έτσι, γίνεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό αναμένεται να δούμε στο αρχικό σχήμα τους Σταμάτη Καρρά, Στράτο Χιντζίδη, Αντώνη Τσιάρα, Ηλία Τσιλιγκίρη, Φίλιππο Σκοπελίτη, Ορέστη Νικολόπουλο και ίσως και τον Τάσο Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια.
Να τονίσουμε, πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, πλην του τραυματία Αλέξανδρου Νικολιά. Στο Βόλο, πάντως, αναμένεται να μείνουν και ορισμένοι βασικοί παίκτες, τους οποίους ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ξεκουράσει. Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο αυτοί που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και στο δεύτερο αυτοί που θα μείνουν στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις