“Eν αμφιβόλω η συμμετοχή της Δόξας Δράμας στο νέο πρωτάθλημα”

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ Δόξα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δύο είναι τα σημεία που συγκεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με τις εξελίξεις που αναμένεται να ακολουθήσουν.

Το πρώτο αφορά τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόρριψης του φακέλου της ΠΑΕ Δόξα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το μετοχολόγιο να είναι το σημείο τριβής.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθει ο κόσμος της Δόξας το λόγο για τον οποίο απορρίφθηκε ένας φάκελος που ήταν σχεδόν ο ίδιος με αυτόν που έγινε δεκτός στο περασμένο πρωτάθλημα, που έγινε δεκτός πριν από μερικές μέρες από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ένα σημείο που προβληματίζει ιδιαίτερα.

Βέβαια εδώ η απάντηση έχει να κάνει με το κομμάτι που δίνει το βάρος του ελέγχου της η επιτροπή της Ε.Ε.Α. και αφορά ζητήματα δημόσιου συμφέροντος, μετοχολογίου και πόθεν έσχες μετόχων (άρθρα  από 69 έως 77 α του νόμου 2725/99)

Το δεύτερο αφορά την αντίδραση του Απόστολου Πετράκη που ουσιαστικά είναι το νέο πρόσωπο στη διαδικασία της αδειοδότησης και οδήγησε την ιστορία σε αυτή την κατάληξη. Η κόντρα του με την Ειρήνη Μαρούπα στην ΕΕΑ ήταν η αρχή και η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ Δόξα η κατάληξη σε μια εξέλιξη που θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή της δραμινής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στους “μαυραεούς” της Δράμας.

Ο Πετράκης επέστρεψε εσπευσμένα στη Δράμα, λίγο μετά την παρουσία του στην Αθήνα και στην επιτροπή. Ο ίδιος αναμένεται να δώσει τη λύση στο θέμα γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση η επόμενη μέρα της Δόξας είναι δυσοίωνη.

Πέρα από την όποια δικαστική διαμάχη που όπως λέγεται θα ακολουθήσει πάνω στη κόντρα που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί με την Ειρήνη Μαρούπα, αν και η ίδια τελικά δεν ψήφησε, υπάρχει μπροστά μια μάχη που πρέπει να κερδηθεί ώστε να μείνει η Δόξα όρθια.

Ο Απόστολος Πετράκης ανήγγελλε συνέντευξη τύπου για το μεσημέρι (1μμ) της Πέμπτης, με τη θεσμική παρουσία του Ηλία Χατζηελευθερίου, προκειμένου να δώσει το δικό του στίγμα και τη δική του απάντηση σε όσα γίνονται σε βάρος της δραμινής ομάδας. Σίγουρα θέλει να απαντήσει και κάνει το δικό του πλάνο.

Ο κόσμος της ομάδας έχει αιφνιδιαστεί από τις απρόσμενες εξελίξεις. Πλέον περιμένει να ακούσει και να δει θετικές εξελίξεις. Η απάντηση Πετράκη πρέπει να δώσει ένα γρήγορο τέλος στην αγωνία τους.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης με κεντρικό σύνθημα το πιο φυσιολογικό: “Κάτω τα χέρια από τη Δόξα”

πηγή: sportdrama.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις