Επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Φράνκο Κολέλα

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι από απόψε το βράδυ ο Φράνκο Κολέλα. Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί τον τρίτο Αργεντινό του βολιώτικου συλλόγου, με τη διαφορά, σε σχέση με τους Νίκολας Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο, ότι διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και αγωνίζεται, ως κοινοτικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό μέσο Φράνκο Κολέλα.
Ο 24χρονος, ο οποίος θα αγωνίζεται ως κοινοτικός, καθώς διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, ήρθε να για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως κεντρικός χαφ.
Ο Κολέλα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπάνφιλντ, στην συνέχεια έπαιξε στην Κ20 και την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα στην Α’ Κατηγορία της Αργεντινής παίζοντας σε 17 παιχνίδια. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Αγκροπεκουάριο, στην Β’ κατηγορία της Αργεντινής, παίζοντας σε 11 παιχνίδια.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλοσωρίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα”.

*Στη φωτογραφία ο Φράνκο Κολέλα με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Θωμά Μακρή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις